Консултации

Чрез този сайт имате достъп до публикации, видеа, тестове, единични или редовни консултации (coaching) в няколко области на познанието и практиката. Онези области, в които организаторът на сайта и главен изпълнител на тези дейности (Румен Кръстев), вярва, че има достатъчно познания и опит с прилагането им.

Той е  машинен инженер по образоване и той има технически интереси отнасящи се до:

Термодинамика, ДВГ, реактивни двигатели, компресори, помпи, машинни елементи, съпротивление на материалите, процеси на повреждане на материали и детайли, изпитване на якост, модул на еластичност, податливост.  

Той винаги се е интересувал не само от това как работят машините, но и – как функционират хората и организациите от хора. Затова, част от неговите интереси се отнасят до хората и различни техни дейности: Тези интереси обхващат такива ключови думи като:

Човек, дейност, работа, постижение, цел, план, контрол, успех, щастие, емоция, ум, мисъл, изпълнение, диалог, общуване, продажба, покупка, цена, пари, продукт, услуга, резултат, ефективност, проблем, решение, стрес, език, наблюдение, преценка.

Този сайт, както и организацията която официално го стопанисва (Институт за хората и промените) са създадени с цел подпомагане на практическата реализация на негови проекти. Практическата реализация на един проект винаги се прави от хора и за други хора (клиенти, купувачи), които да получават и използват резултатите от проекта.

Чрез този сайт, хората и фирмите имат достъп до подготвени информационни материали, както и до единични или редовни консултации (coaching), които биха могли да са взаимно изгодни, ако имате желание да правите нещо и имате някакво затруднение (проблем) с това и

В ОПИСАНИЕТО НА ТОВА ЖЕЛАНИЕ ВИЖДАТЕ ЕДНА ИЛИ НЯКОЛКО ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ КЛЮЧОВИ ДУМИ!

Искате ли работим заедно за решаване на вашия проблем?

За провеждане на единична консултация или на пакет от виртуални срещи (през Месинджър или Скайп), с цел решаване на проблема, процедурата съдържа няколко стъпки, но започва с попълване на вашето текущо мнение (за желанието, проблема) в следния

Формуляр 

Ако получите отговор с потвърждение, че консултантът има възможност и желание да работите заедно по описания въпрос (проблем, цел, желание), там ще има едно или няколко предложения с възможност за плащане по електронен път или в брой – на каса на EasyPay.

Имате избор между следните варианти:

Вид
Продължителност
Цена за целия срок
Консултация
1 час 60 лв (30.69 EUR)
Коучинг, 2с
4 срещи по 30 минути, за 2 седмици 100 лв (51.15 EUR)
Коучинг, 1м
8 срещи по 30 минути, за 1 месец 180 лв (92.07 EUR)
Коучинг, 3м
12 срещи по 1 час или 24 срещи по 30 минути, за 3 месеца 480 лв (245.52 ЕUR)

След договаряне и извършване на плащането, трябва да си запишете час!

Ако имате въпроси, питайте по телефон или чрез формата за контакт!