За отрицателните емоции, корона-вируса и развитието

😀 Споделете това с ваши приятели:

Ние сме хора и искаме да живеем добре. Искаме да се чувстваме добре. Начинът, по който се чувстваме, зависи от това, което се случва около нас, от това, което се случва с нас и от това, как ние възприемаме тези събития.

Една част от комбинацията “събития+възприемане” ние я усещаме като нещо хубаво, нещо което ни радва. Има много събития, които не ни засягат и към които сме безразлични.

Има, обаче, и такива събития, които усещаме като нещо неприятно. Те ни притесняват, ядосват, плашат. Ние се се чувстваме добре заради тях. Например, сега върлува болест, която убива хора. Страхът на хората и страховете на управляващите ги карат за вземат отчаяни мерки.

В курса за личностно развитие и успех има модул от 5 урока на тема “Как да преодоляваме отрицателните емоции“. В края на месеца, на 26 Март, ще има уебинар по темата, със същото заглавие. Регистрирайте се за получаване на няколко писма с връзка към страницата на уебинара и с подсещане за началото.

Ситуацията с убиващия корона-вирус изглежда доста притеснителна, защото много хора се страхуват за живота си. Властите също се страхуват и затова предприемат доста драстични мерки за намаляване на вредите от вируса. Разпространението на COVID-19 очевидно е проблем и предизвиква негативни емоции сред населението.

Аз реших да последвам собствените си съвети, с фокус на вниманието върху кризата с коронавируса. След 1 седмица, резултатът е 1 статия в моя блог и малка pdf книжка (12 страници) с кратка информация за болестта и 23 препоръки за предпазване от корона вирус.

За безплатно получаване на pdf книжката, поръчайте я тук.

Не се отчайвайте. Животът продължава, въпреки трудностите и загубите. Просто търсете такива решения, които ви изглеждат правилни. Решавайте и действайте.

Действието е тайна формула срещу бездействие!

😀 Споделете това с ваши приятели: