Балансирано подобряване на живота

Увод

Приятно ми е че четете тази статия, първата за 2021 г. в сайта с образователен курс на тема – Личностно развитие и успех (ЛИРАУС). Тези образователни материали са подготвени от мен, Румен Кръстев, и се предлагат от Институт за хората и промените (Institute for the people and changes) чрез този сайт, in-pc.org/liraus-3, който съдържа тяхното последно – трето издание.

Светът се променя непрекъснато, ние – също. През 2017 г. започнах публикуване на статии по темата “промени и хора” в блог с това име (Светът се променя непрекъснато, ние – също). Сега там има 60 публикации.

През есента на 2020 г. реших да насоча усилията си към предлагане на подобни материали, но на английски език и от други автори. Такива са описани на фирмения сайт – in-pc.org.

От началото на 2021 г. реших да фокусирам публикуването и предлагането на подобни статии в нов сайт, с по-подходящо име. Така възникна сайта Balanced Improvement of life, balancediol.com.

Повечето от статиите в Balanced Improvement of life имат аналози (подобни статии) на български език, които бяха публикувани в стария блог – Светът се променя непрекъснато, ние – също.

Вече няколко пъти използвах думата “реших“. Да, вземането на решения и тяхното изпълнение водят до … желани (или по-малко желани) промени.

Днес реших да продължа с едновременното публикуване на почти еднакви статии на английски и на български език, но последните вече ще ги публикувам тук, в папка:

Балансирано подобряване на живота

Прочетете първите няколко публикации по темата в блога “Светът се променя непрекъснато, ние-също“.
Очаквайте скоро следващите публикации по темата, тук, на този сайт (достъпен и през www.liraus.com), в папка “Балансирано подобряване на живота”.

Заключение

Аз искам моят начин на живот да става по-добър, т.е. да се чувствам добре и да съм доволен от него. Затова работя и се старая да получавам резултати, които ми харесват.

Вярвам, че има много други хора, като мен. Които искат повече от живота си. И са готови да правят нещо за това. Мисленето, четенето и задаването на въпроси са част от играта.

Румен Кръстев

Ако имате коментари, въпроси или предложения по темата, пишете в този формуляр. Ще ми бъде приятно, ако мога да отговоря. Ако не тук – във Фейсбук, под този пост.